Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 2
 İndirme 1
“TEMEL AĞIZ-DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİNDE” RESTORASYON UYGULAMALARININ YERİ ÖNEMİ SONUÇLARI
2010
Dergi:  
Sağlıkta Performans ve Kalite Dergisi
Yazar:  
Özet:

Dental restorations is, of course, one of the most valuable part of the dentalsciences due to huge prevalance of dental caries all over the world. Actually, this importance are not only related with the basic-public health, yielding focal infection; but also with high cost of the treatment. Because, in contemporary dentistry, the term “restoration cycle” would consequently lead to extraction of the teeth; this type of treatment should primarily been critized with respect to clinical-medical-dental and cost. In this paper, these issues have been disscussed

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Sağlıkta Performans ve Kalite Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 109
Atıf : 946
2023 Impact/Etki : 0.143
Sağlıkta Performans ve Kalite Dergisi