Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 15
DO NEGATIVE OIL PRICE SHOCKS AFFECT THE INDUSTRIAL SECTOR STOCK PRICES MORE THAN POSITIVE SHOCKS? A BIVARIATE EGARCH ANALYSIS FOR TURKEY.
2018
Dergi:  
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Yazar:  
Özet:

This paper investigates the asymmetric volatility spillover from oil prices to Turkish industrial main and sub-sectors’ stock prices and Borsa Istanbul 100 index (BIST 100) as a whole. A bivariate VAR-EGARCH model is employed to the daily return data cover the period between August 03, 2009 and June 30, 2016. Results show that there are asymmetric volatility spillovers from oil returns to all of the industrial sector returns as well as the BIST 100 index returns except mining sector. These findings imply that the negative shocks in the oil returns affect the industrial sector returns more than positive shocks. 

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi