Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 6
Urethral Rupture at a Minor Trauma Patient With in Car Traffic Accident
2018
Dergi:  
Causapedia Hakemli Olgu Dergisi
Yazar:  
Özet:

Urethral injuries occur in 4% of urological traumas and cause serious morbidity. Urethral injuries are more common in men due to the length of the urethra and the less anatomic mobility. Urethra injuries can occur as motor vehicle accidents, penetrant injuries such as firearms or knives, injuries caused by urethral procedures, and spontaneous injuries caused by urethral strictures. A 20-year-old male patient was brought to the emergency room after an in-car traffic accident. His trauma was a minor one and he has not had any life threatening injuries. Physical examination revealed scrotal swelling and hemorrhage at external urethral opening. At retrograde urethrography, rupture was seen at the level of bulbos urethra. Urethral ruptures may accur through minor traumas due to car accidents. If there is urethral injury suspicion at physical examination, urethral imaging should be done.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Causapedia Hakemli Olgu Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Causapedia Hakemli Olgu Dergisi