Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 9
 İndirme 1
Faces are better than monitors
2011
Dergi:  
International Journal of Learning and Teaching
Yazar:  
Özet:

Distance learning is student-centered learning.  Learners with different background may have different perceptions about distance learning. A blended distance education program; consisting of traditional classroom meetings and virtual classroom meetings was carried out with three groups of learners: English Language Teaching (ELT), Computer Education & Instructional Technology Teacher Education (CEIT) and Physical Education and Sport Teacher Education (PESTE). Interviews with 18 learners, whom are chosen heterogeneously (according to their performance in the written exam), from 123 students were carried out. Overall result was that; learners were more confident and they were high achievers when they met with their teachers face-to-face.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










International Journal of Learning and Teaching

Dergi Türü :   Uluslararası

International Journal of Learning and Teaching