Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 9
İş Modeli Yenileme Süreci ile Örgütsel Öğrenme Arasındaki İlişkinin Araştırılmasına Yönelik Kavramsal Bir İnceleme
2020
Dergi:  
İşletme
Yazar:  
Özet:

Removal of borders due to technological developments, with the increase in uncertainties, the expansion of the market and the increase in competition, the importance of knowledge and innovation has increased and mental labor has become more valuable for firms. Organizational learning, which describes the additions and changes that businesses make on acquiring information, has gained critical importance for businesses. Each learned knowledge contributes to the application of a process in which a company develops itself, can adapt the innovations and change the business model it uses according to innovations and developments by gaining experience and using this experience to re-create information. In this study, in the process of renewing the business model in the light of information and technological developments; The relationship between organizational learning and business model renewal process is linked to the concept of innovation and a theoretical examination is presented.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




İşletme

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 4.733
Atıf : 25.309
İşletme