Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 23
 İndirme 6
İSLAM DÜNYASINDA KİTAP VE KÜTÜPHANELER'E DAİR
2021
Dergi:  
Aydın Türklük Bilgisi
Yazar:  
Özet:

İsmail Erünsal, Osmanlılarda Sahaflık ve Sahaflar (2013), Osmanlılarda Kütüphaneler ve Kütüphanecilik (2015) ve Orta Çağ İslam Dünyasında Kitap ve Kütüphane (2018) başlıklı üç muhalled eser ortaya koydu. Burada üçüncüsü üzerinde durulacaktır. Bu kitapta İsmail Erünsal İslam toplumunun kitap ve kütüphane serüveni ile eğitim ve öğretim faaliyetlerini birincil kaynaklardan elde ettiği bilgilerle okuyucuya ve araştırmacıya sunmaktadır.

Anahtar Kelimeler:

In the Islamic world, books and libraries
2021
Yazar:  
Özet:

Ismail Erünsal presented three muhalled works titled Sahaflık and Sahaflar in the Ottoman (2013), Libraries and Libraries in the Ottoman (2015) and Book and Library in the Middle Ages Islamic World (2018) . It will be on the third. In this book, Ismail Erünsal Islamic society offers the book and library and educational and teaching activities with the information it obtains from primary sources to the reader and researcher.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler
2019






Aydın Türklük Bilgisi

Alan :   Filoloji; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 26
Atıf : 10
2023 Impact/Etki : 0.048
Aydın Türklük Bilgisi