Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 2
Research into the heart rate and blood pressure dependence on loading and time
2007
Dergi:  
Journal of Vibroengineering
Yazar:  
Özet:

The article deals with the dependence of the effect of physical load on male and female heart rate and blood pressure on the step and constant load with a change in time. It has been established that with the load applied to different male and female age groups and its time increasing, the heart rate and blood pressure increases in terms of non-linear dependence. Characteristic points have been determined to exist in the functional dependence of the heart rate and blood pressure on the time of loading, in which the derivative value of the function is equal to zero. The human fatigue criterion has been established on the basis of the derivative of this characteristic point, which shows the individual’s reserve of the working capacity and its duration

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Journal of Vibroengineering

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Vibroengineering