Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
 İndirme 2
URGENSI KELOMPOK SADAR HUKUM BAGI WANITA SINGLE PARENT; PENGALAMAN PENGABDIAN MASYARAKAT DI PESISIR SELATAN SUMATERA BARAT
2014
Dergi:  
Kafa'ah: Journal of Gender Studies
Yazar:  
Özet:

The establishing of a group that has good awareness on law for single parent women in Batu Hampa, aims at facilitating knowledge and understanding on marriage problem and resolution from law perspective, both on divorce legalization and right-obligation as a single parent. An illegal divorce will take effect of her personal and social life such as citizen status or for a remarried action. The single parent  women  were  provided  with  a  law  counseling  in  order  to prepare them as a personal that has law awareness. They were given a partner community before the counseling. Partner group supported them to establish the group which has good law awareness. In case of a family which is about to have divorce, the groups will show their care and is hoped to give the better solution. They should be able to elaborate the knowledge and are able to help the others who have the same problem.

Anahtar Kelimeler:

0
2014
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Kafa'ah: Journal of Gender Studies

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 194
Atıf : 4
Kafa'ah: Journal of Gender Studies