Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
Gökçeada’da (Kuzey Ege Denizi, Türkiye) nesli kritik şekilde tehlike altında olan Pinna nobilis (Linnaeus, 1758)’in toplu ölüm raporu
2022
Dergi:  
Su Ürünleri Dergisi
Yazar:  
Özet:

Pinna nobilis’in mevcut populasyon durumunu ortaya koymak için, 2020 Ağustos ayında Gökçeada kıyılarında, 38000 m2’lik bir alan incelenmiştir. 9 istasyon (Yıldızkoy, Manastır, Marmaros, Gizli Liman, Laz Koyu, Kapıkaya, Karaçavuş, Karaçavuş altı ve Kefalos), SCUBA ve ABC dalış teknikleri kullanılarak taranmıştır. Çalışma süresince bulunan bütün bireyler ölüdür (%100 kütlesel ölüm görülmüştür). P. nobilis ‘in toplam boy aralığı 30,8 – 38,3 cm arasında ölçülmüştür.

Anahtar Kelimeler:

In Gökçeada (Northern Egean Sea, Turkey) the generations of Pinna nobilis (Linnaeus, 1758) are critically in danger.
2022
Yazar:  
Özet:

To reveal the current population status of Pinna nobilis, an area of 38000 m2 was studied on the coast of Gökçeada in August 2020. 9 stations (Starkoy, Monastery, Marmaros, Hidden Port, Laz Koyu, Kapıkaya, Karaçavuş, Karaçavuş alty and Kefalos), SCUBA and ABC are scanned using immersion techniques. All persons found during the study are dead (100% of mass deaths were observed). The total size range of P. nobilis is measured between 30.8 - 38.3 cm.

Anahtar Kelimeler:

Mass Mortality Report Of The Critically Endangered Pinna Nobilis (linnaeus, 1758) In Gokceada (north Aegean Sea, Turkey)
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Su Ürünleri Dergisi

Alan :   Ziraat, Orman ve Su Ürünleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.339
Atıf : 6.301
Su Ürünleri Dergisi