Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 5
18th International Conference on Geoinformation and Cartography
2022
Dergi:  
Cartography and geoinformation
Yazar:  
Özet:

The 18th International Conference on Geoinformation and Cartography (18thICGC) was organised by the Croatian Cartographic Society and the Faculty of Geodesy of the University of Zagreb and was held from 14 to 16 September 2022. The conference was held under the auspices of the International Cartographic Association (ICA). The conference was supported by APIS IT as the main sponsor, OIKON as the golden sponsor, and partners Geomatika Smolčak d.o.o., the Crikvenica Tourist Board, the Novi Vinodolski Tourist Board, the Selce Tourist Board, the Bakar Tourist Board, and the Naval School Bakar.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Cartography and geoinformation

Dergi Türü :   Uluslararası

Cartography and geoinformation