Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 4
 Görüntüleme 14
 İndirme 2
Quality Determinants and Effect of Therapeutic Properties in Honey Consumption. An Exploratory Study on Italian Consumers
2019
Dergi:  
Agriculture
Yazar:  
Özet:

Nowadays, more and more consumers show a growing interest in healthy food products that may help to maintain or improve human health, such as honey. Honey has always represented a fundamental component of traditional medicine in many world cultures. However, only thanks to several studies carried out in the last years, its use is considered as an alternative and complementary medicine, namely apitherapy. In this way, honey is recognized increasingly by consumers not only as a natural alternative to refined sugar but as healthy food, as shown by determining an increase of its consumption worldwide. This study aims to explore the consumers’ determinants of honey consumption, trying to understand whether, and how much, therapeutic properties of honey affect the Italian consumers’ choices. The findings of this study, although exploratory, provide information on which quality characteristics influence honey consumption in Italy, revealing that, among quality attributes, the therapeutic properties of honey play an important role in affecting consumers’ behavior, followed by income, variety and taste. This could have some implications for producers and marketers as this information could contribute to defining effective marketing strategies for communicating to consumers the quality attributes of honey and its therapeutic benefits.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler










Agriculture

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 9.835
Atıf : 6.420
2023 Impact/Etki : 0.04
Agriculture