Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 3
Osteogenic Enhancement of Zirconia-Toughened Alumina with Silicon Nitride and Bioglass®
2019
Dergi:  
Ceramics
Yazar:  
Özet:

Alumina (Al2O3) ceramic implants do not stimulate osteoblasts in vivo. Surface alterations targeted at changing the chemistry or topography have been proposed to enhance the bioactivity of alumina. This surface modification is intended to improve oxide bioceramic’s ability to integrate with the biological environment and, in particular, to rapidly osteointegrate. In this study, the surface of zirconia-toughened alumina (ZTA) was functionalized using two methods: (i) Surface laser-patterning and successive filling of patterned wells with powder mixtures of bioglass and Si3N4; and, (ii) Si3N4 coating by pulse-laser sintering. Functionalized ZTA surfaces were characterized with vibrational spectroscopy, biological testing, and laser microscopy. Both enhancements resulted in osteoblast activation, a property that is relevant to osteosynthesis.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Ceramics

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 2
Ceramics