Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 10
 İndirme 9
O CURRÍCULO BÁSICO COMUM E A FORMAÇÃO CONTINUADA: experiências com a Educação Física na rede de ensino estadual/ES
2008
Dergi:  
Motrivivência
Yazar:  
Özet:

Abstract The study analyzes curricular and academic practices of Physical Educationin the Education Sistems State of Espírito Santo, from the spacestimes of Continuing Formation and discussesthis production, based on the use and appropriation of practitioners and students in the narratives, such as exchangeof experience. Discusses the translations made by teachers on the theories of Physical Education in the context of implementing a Common Basic Curriculum in schools. Uses the individual productions and conferencesfor teachers to understand the complexity of relationship, influences and contingencies that permeate their practices in addition to the previously established or planned. Author Biographies Kezia Rodrigues Nunes, UFES M Amarílio Ferreira Neto, UFES Doutor em Educação. Professor do Programa de Pós-Graduação em Educação Física da UFES. Pesquisador do PROTEORIA. Downloads PDF (Português (Brasil)) Published 2008-01-01 Issue No. 31 (2008): CONTEÚDOS DA EDUCAÇÃO FÍSICA ESCOLAR Section Grupo de Estudo License Os autores dos textos enviados à Motrivivência deverão garantir, em formulário próprio no processo de submissão:

Anahtar Kelimeler:

0
2008
Dergi:  
Motrivivência
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Motrivivência

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.095
Atıf : 10
Motrivivência