Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 13
BUILDING ENERGY PERFORMANCE OPTIMIZATION TOWARDS NET ZERO ENERGY BUILDING USING PASSIVE SOLUTION TECHNOLOGIES AND BUILDING INFORMATION MODELING AT DESIGN PHASE
2020
Dergi:  
Journal of Construction Engineering, Management & Innovation
Yazar:  
Özet:

Excessive amount of energy consumption confronts the world to great dangers such as global warming and climate change. About 40% of total energy consumption from conventional sources can be reduced to zero by taking appropriate decision at design phase for developing Net Zero Energy Building (NZEB). Two most important elements of NZEB are passive solution technologies for building energy efficiency and on-site renewable energy production for essential services. Passive solution technologies have much potentiality for reducing energy consumption and are made of unique architectural design considerations and special types of materials which have some unique characteristics. This study evaluated some passive solution technologies through rigorous energy simulation perspective using Autodesk Green Building Studio (GBS) and Autodesk Insight 360. About 61 scenarios were made by using passive solution technologies and were assessed by Building Information Modeling (BIM) tool such as GBS through whole building energy simulation. Among them light-weight concrete as building envelope and foil faced glass fiber as building thermal insulation exhibited the best energy efficiency. Estimated renewable energy production potentiality of BIPV (Building Integrated Photo Voltaic) system of the prototype residential building was 122800 kWh annually.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler










Journal of Construction Engineering, Management & Innovation

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Construction Engineering, Management & Innovation