Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
PET/CT Imaging of Inflammatory Myofibroblastic Tumor of the Thigh
2023
Dergi:  
Molecular Imaging and Radionuclide Therapy
Yazar:  
Özet:

A 13-year-old male patient presented with right leg pain and walking difficulty. Contrast-enhanced magnetic resonance imaging showed a softtissue lesion between muscle groups in the anterior half of the right thigh. The excisional biopsy result ended in an inflammatory myofibroblastic tumor (IMT). The 18F-fluorodeoxyglucose positron emission tomography/computed tomography (PET/CT) scan showed hypermetabolism in the multifocal soft tissue lesion and also confirmed that no other distant foci were present. A three-phase Tc-99m-methylene diphosphonate study of the region showed heterogeneously increased vascularity within the region. We described an unusual case of IMT in a pediatric patient and the importance of PET/CT scanning to delineate the lesion.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Molecular Imaging and Radionuclide Therapy

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 142
Atıf : 12
Molecular Imaging and Radionuclide Therapy