Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 28
 İndirme 2
Model of Service-Oriented B2B Integration in the Traffic Safety Area
2013
Dergi:  
Promet - Traffic & Transportation
Yazar:  
Özet:

One class of methods for black spots identification is based on the analysis of: traffic accidents (TA), road parameters, and traffic intensity. The data used in the analysis can be grouped into the information about: roads, persons participating in TA, vehicles participating in TA, traffic accidents and their consequences, and traffic. These categories of data are usually under the jurisdiction of different traffic and non-traffic subjects. Therefore, it is necessary to exchange traffic safety data among the following sources: traffic police, road manager, and health and judicial sector. This paper proposes a model for the exchange and integration of traffic safety data into a single database, which allows the calculation of risks for road sections, as well as the classification and ranking of the sections. The model is based on B2B integration of service-oriented applications. This paper describes a practical example that demonstrates the proposed integration model.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Promet - Traffic & Transportation

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.027
Atıf : 232
2023 Impact/Etki : 0.007
Promet - Traffic & Transportation