Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 12
Olive Leaf: Antimicrobial and Antioxidant Properties, Food Applications, and Current Studies
2023
Dergi:  
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Yazar:  
Özet:

Olive leaves are an important natural source of phenolic compounds with many bioactive properties. It is important to use them in different areas instead of throwing them as waste. Its antioxidant and antimicrobial properties have been proven by many studies and have recently been used in medicine, cosmetics, pharmaceuticals and food products. In this review, the importance of olive leaves, their composition, antimicrobial and antioxidant effects and food applications are briefly explained by giving the recent studies on this subject as examples. This review is likely to be valuable to interested academic and industrial researchers in their studies and knowledge of olive leaves, natural antimicrobials and antioxidants, and innovative food formulations with functional qualities.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Eurasian Journal of Food Science and Technology

Dergi Türü :   Uluslararası

Eurasian Journal of Food Science and Technology