Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 1
Sclerosing Stromal Tumor of the Ovary: A Case Report
2017
Dergi:  
Zeynep Kamil Tıp Bülteni
Yazar:  
Özet:

Overin sklerozan stromal tümörü (SST), over seks kord tümörleri içinde sınıflandırılan ve oldukça nadir görülen benign karakterli bir tümördür. Bu tümörler çoğunlukla 20-40 yaş aralığında görülürler, ancak az sayıda olguda postmenopozal dönemde ya da çocukluk döneminde görülebilirler. 13 yaşında anormal uterin kanama ve dismenore yakınması ile başvuran adolesan kızda, alt batın ultrasonografisi (USG) ve pelvik manyetik rezonans görüntülemede (MRG) unilateral heterojen kistik kitle tespit edilmiştir. Bu makalede benign sklerozan stromal tümör olgusunun, görüntüleme, operasyon, histopatolojik özellikleri ve ayırıcı tanısı sunulmuştur.

Anahtar Kelimeler:

Sclerosing Stromal Tumor of the Ovary: A Case Report
2017
Yazar:  
Özet:

Overin sclerosis stromal tumor (SST) is a benign character tumor that is classified in over sex cord tumors and is quite rare. These tumors usually occur between 20-40 years of age, but in a small number of cases they can be seen in postmenopausal period or in childhood. In a 13-year-old teenage girl with an abnormal uterine bleeding and dysmenore approach, a unilateral heterogeneous cystic mass was detected in the lower-west ultrasound (USG) and pelvic magnetic resonance imaging (MRG). This article presents the benign sclerosis stromal tumor phenomenon, imaging, surgery, histopathological characteristics and distinctive diagnosis.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Zeynep Kamil Tıp Bülteni

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 595
Atıf : 350
Zeynep Kamil Tıp Bülteni