Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
Facial Artery Aneurysm After Tonsillectomy, an Emergency Case
2019
Dergi:  
Meandros Medical And Dental Journal
Yazar:  
Özet:

In persistent bleedings after tonsillectomy despite all surgical procedures, facial artery aneurysm should be kept in mind. A case is presented with this rare situation. 12-year-old girl refers to her physician with bleeding four days after tonsillectomy in an outer center. Surgical control of bleeding from the left tonsillectomy area is done in this center. After one week the bleeding begins again from the same place. She is hospitalized in an other hospital for one week but no bleeding occured in this time. A few days after discharge, she is refered to our hospital with an intense bleeding from oral cavity. Magnetic resonance angiography revealed left facial artery aneurysm. The facial artery aneurysm was filled with coil stents in the radiology department . After this procedur there was no bleeding in a one week hospitalization. Five days after discharge, the patient refered us with bleeding. This time facial artery blood flow was completely obliterated with coil stent. The patient had no bleeding in her two and six months control. In persitent bleedings after tonsillectomy aneurysms should be thought necessarily because they can be lifethreatening.

Anahtar Kelimeler:

0
2019
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Meandros Medical And Dental Journal

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 810
Atıf : 172
2023 Impact/Etki : 0.015
Meandros Medical And Dental Journal