Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 8
CLINICAL PROFILE OF FUNCTIONAL CONSTIPATION IN CHILDREN
2023
Dergi:  
International Journal of Advanced Research
Yazar:  
Özet:

Introduction:Constipation causes physical, psychological morbidity and poor quality of life Data from developed countries shows that prevalence of childhood constipation in general population ranges from 0.7-29.6%. Various studies have showed pain of passing hard stools in infancy and early childhood is the principal contributing factor for acute childhood constipation, leading to constipation and soiling in adulthood. Because of lack of awareness regarding common occurrence of childhood constipation and its proper management, it is often underdiagnosed and sub optimally managed. Hence, this study was conducted to study the frequency of constipation and risk factors in children attending tertiary care hospital in rural Bangalore.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










International Journal of Advanced Research

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 10.413
Atıf : 730
2023 Impact/Etki : 0.003
International Journal of Advanced Research