Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 21
A Comprehensive Review of Hashing Algorithm Optimization for IoT Devices
2023
Dergi:  
International Journal of Intelligent Systems and Applications in Engineering
Yazar:  
Özet:

Abstract The Internet of Things (IoT) has grown dramatically in recent years, it is due to its big impact on people's daily life in critical applications like healthcare, smart homes, smart cities, and smart everything. It also attracts industries and researchers to work on this technology. IoT devices are susceptible to be compromised because of their network capacities, very low computing power, limited battery life, and data storage. The biggest obstacle to the adoption of IoT systems has been recognized as the requirement for lightweight and energy-efficient security solutions to secure smart devices and stored data. In this paper we have reviewed fourty five papers that are related to IoT hashing algorithms and its optimizations, and the papers were published from 2018 and 2022. The papers were then filtered and analyzed. After filtration process, fourteen papers were removed from the list, since they were not totally pertinent to the problem and thirty one papers left for analysis. Among these papers. Among of these thirty one papers, eighteen studies (58%) are focusing on Application layer security, more specifically they focused on Authentication in IoT System.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler










International Journal of Intelligent Systems and Applications in Engineering

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.632
Atıf : 495
2023 Impact/Etki : 0.054
Quarter
Mühendislik Temel Alanı
Q4
89/114

International Journal of Intelligent Systems and Applications in Engineering