Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 23
 İndirme 4
Affecting factors of Permission-based Marketing: A mix-method study (Case of Study: Mellat Bank)
2023
Dergi:  
Iranian Journal of Management Studies
Yazar:  
Özet:

The purpose of this research was to design a model focusing on the factors that had an influence on permission-based marketing in the banking sector, specifically Mellat Bank. In this regard, the initial conceptual model was extracted from related studies using a systematic literature review, then retrieved factors were refined by the organizational experts using the Delphi method. To select the Delphi panel, the purposive sampling method was used. The Delphi process was conducted in three rounds. Reaching the acceptable level of Kendall’s concordance coefficient was the criterion for stopping the rounds. The findings showed that permission-based marketing indicators in Mellat Bank can be categorized into two-factor groups of internal factors and factors relevant to customers and six subgroups of factors relevant to advertising, information technology, marketing capability, customer perception, relationship with customers, and customer attitudes and intentions.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Iranian Journal of Management Studies

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 429
Atıf : 320
2023 Impact/Etki : 0.067
Iranian Journal of Management Studies