Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 10
2D and 3D Positioning Performance of UAV-Based Photogrammetry in Residential Regions
2020
Dergi:  
Hittite Journal of Science & Engineering
Yazar:  
Özet:

UAVs (Unmanned Aerial Vehicles) are commonly used in photogrammetric observa-tions in research fields like agriculture, archaeology, industry and construction of base maps. They present several advantages like low-cost platforms, rapid results, high positioning accuracy and less labor effort in the field. In this study, we evaluate the positioning accuracy of UAV based photogrammetry with conventional observation techniques in a sample area. Our main motivation is to examine if the final model of a low altitude UAV can reach the positioning accuracy of conventional observation techniques, especially in residential regions. For this purpose, we evaluate the results of 3 separate photogrammetric f lights in a pre-observed field. Results indicate that low-altitude UAV f lights can provide high accuracy both in 2D and 3D posi-tioning in residential and densely constructed areas. Keywords: UAV, Photogrammetry, GNSS, Terrestrial observations, Sf M, Positioning accuracy. DOI: 10.17350/HJSE19030000180 Full Text:

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Hittite Journal of Science & Engineering

Dergi Türü :   Uluslararası

Hittite Journal of Science & Engineering