Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 7
Static and vibrational analysis of the GMAW and SMAW joints quality
2012
Dergi:  
Journal of Vibroengineering
Yazar:  
Özet:

Structural steel S235JR is one of the main high-strength steels, while the most common welding methods are gas metal arc welding and shielded metal arc welding. Any of weld-strength-related defects can lead to weaker, less ductile welds, cracking and rupture in various steel constructions. Therefore quality of GMAW and SMAW joints were analyzed by using both the destructive tensile strength test and the non-destructive holographic interferometry method. Tensile test results of 10 arc welded specimens and holograms of harmonically excited specimens are presented in this paper. Specifications of specimens and welding parameters are also reviewed along with methodology of the experimental investigation and criteria of the analysis.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Journal of Vibroengineering

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Vibroengineering