Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 2
İç mekân Süs Bitkileri Tüketici Tercihlerinin Belirlenmesi; Zonguldak Kenti Örneği
2021
Dergi:  
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yazar:  
Özet:

Ornamental plants are an important sector that improves the quality of life in artificially created areas and thus has positive effects on human health and psychology. The flower, leaf and stem features of the ornamental plants used indoors and the traces of natural life are kept alive in indoor spaces. In addition, indoor ornamental plants; It has many positive contributions such as being alive throughout the year, making the places they are used more attractive with their colors, scents and different forms, and creating a lively atmosphere. In this study, a survey was conducted to determine the consumption trends and purchasing behaviors of indoor ornamental plants in the example of the city of Zonguldak. The research material consists of the data obtained from the ornamental plant consumers residing in the city of Zonguldak through face-to-face surveys. The survey results were analyzed with the SPSS statistical package program. Most of the contributors to the survey are between the ages of 31 and 45 and are married individuals. According to the study, the most preferred indoor ornamental plant is orchid, followed by succulent-cactus and violet, respectively. In addition, consumers can buy indoor ornamental plants; 87.2% of them prefer to buy directly, 12.8% of them buy by phone.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi