Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 6
Denis Radoš, PhD in Technical Sciences
2017
Dergi:  
Cartography and geoinformation
Yazar:  
Özet:

Denis Radoš, MSc in Geography, and assistant and junior researcher at the Chair for Cartography and Geographic Information Systems (GIS) at the Department of Geography of the University of Zadar, has successfully defended his PhD thesis entitled Topography Analysis in the Wind Estimation Process within the doctoral studies in The Adriatic – A Link Between Continents organized by the Department of History and the Department of Geography of the University of Zadar. The thesis was defended in the Rectorate of the University of Zadar before a commission comprising Assoc. Prof. Dr. Sanja Lozić, chairperson, Full Professor with tenure Dr. Damir Magaš, mentor, and Assist. Prof. Dr. Mladen Pahernik.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Cartography and geoinformation

Dergi Türü :   Uluslararası

Cartography and geoinformation