Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 5
Vinyl acetate-modified microcrystalline cellulose-reinforced HDPE composites prepared by twin-screw extrusion
2015
Dergi:  
Turkish Journal of Agriculture and Forestry
Yazar:  
Özet:

In order to compare the effects of microcrystalline cellulose (MCC) as a filler, MCC and high-density polyethylene (HDPE) composites were produced with 4 different wt.% MCC loadings (1 wt.%, 5 wt.%, 10 wt.%, and 20 wt.%). To improve the compatibility between MCC and the matrix, MCC was acetylated with vinyl acetate (VA), and 2 different MCC-HDPE composites were produced with 5 wt.% and 10 wt.% VA-modified MCC loadings. Untreated MCC and VA-modified MCC-reinforced HDPE pellets were produced by using a twin-screw extruder. The MCC-HDPE composites were then compression-molded and the mechanical properties of the composites were determined. The thermal and morphological properties of the MCC-HDPE composites were characterized by using thermogravimetric and electron microscopy techniques, respectively. The VA-modified MCC-filled HDPE had a significantly higher tensile strength than the unmodified MCC-filled or the neat HDPE composites. The thermal stability of MCC was also improved with VA modification.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Turkish Journal of Agriculture and Forestry

Alan :   Ziraat, Orman ve Su Ürünleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.899
Atıf : 5.337
Turkish Journal of Agriculture and Forestry