Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 7
Samsun İli Kabak Üretim Alanlarında Squash mosaic virus (SqMV)' nün Bulunuş Oranlarının Belirlenmesi
2008
Dergi:  
The Journal of Turkish Phytopathology
Yazar:  
Özet:

Most of the cucurbits grown in Samsun showed symptoms of virus infection. The symptoms were characterized by severe or mild green mosaic, green vein-banding, deformation or reduction in leaf and fruit shape and size. The yield was also affected by the viruses. Surveys were conducted during 2009 to 2010 identify the SqMV infecting pumpkin and squash in Samsun, Turkey. Cucurbita species, namely C. pepo L., C. moschata Duch, and C. maxima Duch, samples were collected from 22 fields and tested by double antibody sandwich-enzyme-linked immunosorbent assay (DAS-ELISA). Squash mosaic virus (SqMV) was detected with 20.9% incidence in Cucurbita species after analysing the symptomatic samples by DAS-ELISA. This is the first report of SqMV in the Black Sea Region of Turkey

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








The Journal of Turkish Phytopathology

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 12
Atıf : 1
The Journal of Turkish Phytopathology