Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 45
 İndirme 13
Islamic Finance and Herding Behavior Theory: A Sectoral Analysis for Gulf Islamic Stock Market
2019
Dergi:  
International Journal of Financial Studies
Yazar:  
Özet:

This study examines herding behavior in four sectors of the Gulf Islamic stock markets. Based on the methodology of Chiang and Zheng (2010), results showed evidence of herding among investors in major sectors for the Gulf Cooperation Council (hereinafter GCC) Islamic stock market during falling periods. In addition, we found that conventional return dispersions have a dominant influence during both falling and rising market periods. We also found evidence of herding around the conventional sectors during down market periods only in banking, hotel and restaurant sectors. There is evidence of herding around the conventional sectors during up market periods for insurance and industrial sectors.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






International Journal of Financial Studies

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 647
Atıf : 387
International Journal of Financial Studies