User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 Views 16
Kitap İncelemesi: İnternette Irkçılık
2016
Journal:  
Ankara Üniversitesi SBF Dergisi
Author:  
Abstract:

27 Şubat 2016‟da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım Türkiye‟nin Avrupa Konseyi, Siber Suçlar Sözleşmesi‟ne taraf olduğunu hatırlatarak sosyal medyaya yeni bir „anayasa‟ getirme çalışmalarının devam ettiğini belirtti ve aslında Türkiye hükümetinin konuya bakışını özetlercesine “gerçek hayatta ne suçsa, sanal dünyada da aynı şeyler suçtur” dedi.1 Twitter ve Youtube gibi site ve uygulamalara Türkiye mahkemelerinin getirdiği erişim engellemelerinin kaldırılması için ulusal ve uluslararası mecralarda verdiği hukuk mücadelesi ile tanınan İstanbul Bilgi Üniversitesi, Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yaman Akdeniz‟in Mart 2016‟da İstanbul Bilgi Üniversitesi Yayınları tarafından Türkçe çevirisi yayımlanan İnternette Irkçılık adlı kitabı, işte tam bu bakış açısını eleştirerek konuya giriyor. Sadece Türkiye‟de değil, dünyada da devletlerin internet yönetişimine ilişkin genel eğilimi, genellikle gündelik hayatta yasadışı ve cezaya tabi ne varsa internette de yasadışı ve cezaya tabi hale getirmek şeklinde cereyan ediyor (s. 19, 34). 

Keywords:

Citation Owners
Information: There is no ciation to this publication.
Similar Articles












Ankara Üniversitesi SBF Dergisi

Field :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Journal Type :   Ulusal

Metrics
Article : 1.060
Cite : 8.420
2023 Impact : 0.184
Ankara Üniversitesi SBF Dergisi