Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 17
Parasitological and histopathological studies of the natural infection with Leucocytozoon simondi in geese in ninevah governorate
2007
Dergi:  
Iraqi Journal of Veterinary Sciences
Yazar:  
Özet:

This study is the first report in Mosul for detection of Leucocytozoon simondi in geese. Blood smears from ninety-six geese were collected in Nineveh governorate during July 2005 till February 2006 for detection of L. simondi. Liver histopathological sections wase also performed. The results showed that 32 geese were positive for L. simondi, with infection rate of 22.85% for young birds and 39.34% for adult geese.Males show higher percentage of infection 35.71% versus 30% in females. The infection rates according to the villages were ranged from 16% to 41.66%. Blood smears show the spindle and the spherical form of the haemoparasite. Liver histopathological sections of livers geese show coagulative degeneration and necrosis with spindle and the oval form of the parasite.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Iraqi Journal of Veterinary Sciences

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 924
Atıf : 201
2023 Impact/Etki : 0.008
Iraqi Journal of Veterinary Sciences