Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 1
 Görüntüleme 31
 İndirme 3
Reading the Simultaneous Motion and Reality Bending Concepts through Doctor Strange
2021
Dergi:  
CINEJ Cinema Journal
Yazar:  
Özet:

Abstract In order to exemplify the interaction between architecture and science fiction films, Doctor Strange (2016), one of today's cinema examples, was chosen because of that the special effects created in computer environment by transferring the dreams to the film have a surrealist effect on the film; of the fantastic spaces that arise with the deformation of real places become the main character of the film; of foreseeing a different future in terms of architecture. Within the scope of the study, the film was read through the changes of time and space of the concepts of “reality bending” and “simultaneous motion”. As a result of the readings on these concepts, the relationship of cinema with architecture has gained a different dimension, and it has been seen that this film can create a fantastic perspective and inspiration to the designers about the future deconstructivist buildings.  

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler








CINEJ Cinema Journal

Alan :   Güzel Sanatlar; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 244
Atıf : 146
2023 Impact/Etki : 0.103
CINEJ Cinema Journal