Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 11
Subjectivity as a theoretical reflection point to think politics
2016
Dergi:  
RELIGACIÓN
Yazar:  
Özet:

When we think about politics from social science, and mainly from political science, we part from a theoretical tradition that associates politics to institutional forms to solve public affairs, this paper seeks to bring new concepts and ways to study social phenomena using the concept of subjectivity, understanding this as a self consciousness about some life conditions and the efforts to build community bonds, reflecting and modifying this conditions, making a critical revision of some theoretical and methodological approaches to study politics beyond classic concepts as participation, mainly in the discussion of concepts as citizenship and political subjectivity. To go further this discussion, this proposal leads to a research in Ciudad Juarez, in the north border of Mexico, to look for political organizations in areas of social exclusion.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




RELIGACIÓN

Dergi Türü :   Uluslararası

RELIGACIÓN