Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
ONLINE NEWS CLASSIFICATION USING MACHINE LEARNING TECHNIQUES
2021
Dergi:  
IIUM Engineering Journal
Yazar:  
Özet:

Abstract A massive rise in web-based online content today pushes businesses to implement new approaches and resources that might support better navigation, processing, and handling of high-dimensional data. Over the Internet, 90% of the data is unstructured, and there are several approaches through which this data can translate into useful, structured data—classification is one such approach. Classification of knowledge into a good collection of groups is significant and necessary. As the number of machine-readable documents proliferates, automatic text classification is badly needed to classify these documents. Unlabeled documents are categorized into predefined classes of labeled documents using text labeling, a supervised learning technique. This paper reviewed some existing approaches for classifying online news articles and discusses a framework for the automatic classification of online news articles. For achieving high accuracy, different classifiers were tried. Our experimental method achieved 93% accuracy using a Bayesian classifier and present in terms of confusion metrics.

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






IIUM Engineering Journal

Dergi Türü :   Uluslararası

IIUM Engineering Journal