Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 20
 İndirme 8
Küçük hücreli prostat karsinomu: Olgu sunumu
2015
Dergi:  
The New Journal of Urology
Yazar:  
Özet:

There are plenty of neuroendocrine cells in the prostatic tissue and these are widely distributed to prostate. In this case report a 63 years old patient had lower urinary tract symptoms for 6 months. He was using alpha blocker treatment for 2 months. His prostate specific antigen PSA value was 3ng/ml. TUR-P operation was performed at January 2013. Pathology result is reported as small cell carcinoma of prostate. After diagnosis, single agent carboplatin AUC 5 chemotherapy and palliative radiotherapy were planned. Chemotherapy was stopped after first cure because of intolerance of patient. He is deceased at fourth month of diagnosis

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










The New Journal of Urology

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 518
Atıf : 74
The New Journal of Urology