Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 3
 Görüntüleme 8
 İndirme 1
DENTAL SERAMİKLERİN DAYANIKLILIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİNDE KULLANILAN BÜKÜLME DAYANIMI TESTLERİ
2018
Dergi:  
Current Research in Dental Sciences
Yazar:  
Özet:

Diş hekimliğinde kullanılan restoratif materyallerin klinik başarısı hakkında materyale uygulanan labora- tuvar testleri ile ön bilgilere ulaşılabilmektedir. Pratik uygulamalarda kullanılan çok sayıda laboratuvar test- leri bulunmaktadır. Materyallerin dayanıklılığının tespi- tinde kullanılan bükülme dayanımı testleri de bu test- lerden biridir. Bu derlemede, dental seramiklerin daya- nıklılıklarının değerlendirilmesinde kullanılan bükülme dayanımı testleri anlatılmıştır. Anahtar Kelimeler: Bükülme dayanımı testleri, dental seramikler, diş hekimliği FLEXURAL STRENGTH TESTS THAT ARE USED IN EVALUATION OF DENTAL CERAMIC STRENGTH ABSTRACT Preliminary information about the clinical success of dental restorative materials can be determined by different laboratory tests. There are many laboratory tests, which are used in practices. The flexural strength test, which is used for determining the strength of materials, is one of these tests. In this review, the flexural strength tests, which are used in evaluation of dental ceramics’ strength, were described. Keywords: Dental ceramics, dentistry, flexural strength tests.

Anahtar Kelimeler:

Dental resistance tests used to evaluate the resistance of the dental ceramics
2018
Yazar:  
Özet:

The clinical success of restorative materials used in dental medicine can be obtained by laboratory-tower tests applied to the material. There are many laboratory tests used in practical applications. The resistance test used in the test of the resistance of materials is one of these tests. In this collection, we describe the swelling resistance tests used in the assessment of the strengths of dental ceramics. FLEXURAL STRENGTH TESTS THAT ARE USED IN EVALUATION OF DENTAL CERAMIC STRENGTH ABSTRACT Preliminary information about the clinical success of dental restorative materials can be determined by different laboratory tests. There are many laboratory tests, which are used in practices. The flexural strength test, which is used to determine the strength of materials, is one of these tests. In this review, the flexural strength tests, which are used in evaluation of dental ceramics' strength, were described. Keywords: Dental ceramics, dentistry, flexural strength tests.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler












Current Research in Dental Sciences

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 1.431
Atıf : 2.160
2023 Impact/Etki : 0.013
Current Research in Dental Sciences