Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 55
 İndirme 2
CENSORSHIP AS A FACTOR OF INFORMATION WARFARE
2016
Dergi:  
Russian Linguistic Bulletin
Yazar:  
Özet:

The article explores the concept of censorship viewed as an integral attribute of any society. The authors describe censorship as a “social blindfold” intended to eliminate the implications triggered by the information warfare. Analyzing the modern regime of restrictions and constraints, the authors explore such relevant concepts as freedom of speech, power, mass media, stereotypes and manipulative technologies shaping an illusionary reality for the people. Censorship is described as a factor of information warfare which aims to filter the information through manipulation of individual and mass consciousness. Summing up the results of the study, the authors define the status and goals of censorship in modern society.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Russian Linguistic Bulletin

Alan :   Eğitim Bilimleri; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 990
Atıf : 281
Russian Linguistic Bulletin