Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 27
 İndirme 3
Strategic Human Resources Management (Shrm): Concept & Trends In Context Of Modern Business Environment
2022
Dergi:  
İlköğretim Online
Yazar:  
Özet:

In today’s rapidly and ever-changing business environment, the critical importance of competitive advantage is being recognized globally by all businesses. Further, firms are actively looking for ways to ensure that their core competencies are developed to the fullest extent possible to stay in tune with today’s business environment. In this context, it is interesting to note that Strategic human resource management (SHRM) is being considered as a very important phenomenon by practicing managers both in India and abroad. Review of related research in the area suggests that SHRM emphasizes upon a thorough understanding of effective HR practices which could facilitate desirable operational returns and subsequently an enhanced organizational performance. The present working research paper seeks to explore and highlight the concept and importance of SHRM and put forward the managerial implications of SHRM for practicing managers to ensure that organization’s performance is in tune with increasing competition.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










İlköğretim Online

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 6.985
Atıf : 19.837
2023 Impact/Etki : 0.025
İlköğretim Online