Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 34
 İndirme 1
An Evaluation of the Power of Polish Language by Ukrainian Modern Language Students
2022
Dergi:  
Cognitive Studies | Études cognitives
Yazar:  
Özet:

Abstract The article analyses the attitude of Ukrainian modern language students towards the Polish language. The research was conducted among students of Rivne State University of the Humanities (Rivne, Ukraine). The vast majority of the respondents had never studied Polish. The languages studied at the university are English, German, French, and Russian. At the time of the study, the university did not offer the opportunity to study Polish. The urgent issue of the growing interest in studying Polish among students is an indication of the increasing power of the language, which is proved by the research.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler


Cognitive Studies | Études cognitives

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 223
Atıf : 17
Cognitive Studies | Études cognitives