User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 ASOS INDEKS
 Views 2
ADLİYE KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
2019
Journal:  
Dicle Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu Dicle Adalet Dergisi
Author:  
Abstract:

İletişim ve bilgi teknolojilerindeki ilerlemeler insanların yaşam tarzları üzerinde de değişikliklere neden olmuştur. Özel sektörde yaşanan hızlı gelişim ve dönüşüm ile fertler daha iyi koşullarda yaşamayı ve iş hayatlarında daha olumlu şartlar altında çalışmayı talep etmektedirler. Üretim sektöründe, üretim sürecinin ve üretilen ürünlerin memnuniyetini esas alan yeni yönetim yaklaşımları benimsenmiştir. Vatandaşın bilinçli hale gelmesi ile fertlerden oluşan devlet yönetiminin de bireylerine davranış tarzında değişiklikler ortaya çıkmıştır. Yönetim sisteminde ortaya konan yaklaşımlardanönemlisi bireyi esas alan ve ilkelerinin uygulanmasını sisteme bağlama başarısı gösteren toplam kalite yönetimidir. Toplam Kalite Yönetimi, sürekli iyileşme ve gelişme, müşteri ve personel memnuniyetinin sağlanması, tüm çalışanların katılımı, iletişim, motivasyon, eğitim, hataların önlenmesine yönelik çalışmalar, yönetim ve organizasyon yöntemlerinin modernizasyonu gibi konular üzerinde yoğunlaşan, bunu bir hayat felsefesi olarak düşünen modern bir yaklaşımdır. Adli hizmetlerde günümüzde vatandaşınönemli hizmet aldığı alanlardan biridir. Bu bağlamda makalemizde toplam kalite yönetimi ve kalite yönetim sistemi hakkında genel bilgilere yer verildikten sonra adliyelerde kalite yönetim sistemi kurulması üzerinde durulmuştur.

Keywords:

Citation Owners
Information: There is no ciation to this publication.
Similar Articles








Dicle Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu Dicle Adalet Dergisi

Journal Type :   other

Dicle Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu Dicle Adalet Dergisi