Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
Molecular Tests for Risk-Stratifying Cytologically Indeterminate Thyroid Nodules: An Overview of Commercially Available Testing Platforms in the United States
2021
Dergi:  
Journal of Molecular Pathology
Yazar:  
Özet:

The past decade has witnessed significant advances in the application of molecular diagnostics for the pre-operative risk-stratification of cytologically indeterminate thyroid nodules. The tests that are currently marketed in the United States for this purpose combine aspects of tumor genotyping with gene and/or microRNA expression profiling. This review compares the general methodology and clinical validation studies for the three tests currently offered in the United States: ThyroSeq v3, Afirma GSC and Xpression Atlas, and ThyGeNEXT/ThyraMIR.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Journal of Molecular Pathology

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Molecular Pathology