Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 7
Censorship, Pandemic, and the Field of Power: The Death and Revival of a Chinese War Epic
2022
Dergi:  
Journalism and Media
Yazar:  
Özet:

: This case study examines the dramatic change of fortune of the Chinese war epic “The Eight Hundred”. The movie was censored in 2019 during China’s celebration of the country’s 70th anniversary but became the market-saving hero in the wake of the COVID-19 pandemic in 2020. Through the lens of Bourdieu’s theory of the field of cultural production, this study argues that the movie’s changing fate is essentially the change of its political, symbolic and economic capitals, under different field conditions. The subfield of commercial films in China is subject to the control of political and economic forces in the field of power, but is also becoming an economic power itself.

Anahtar Kelimeler:

null
2022
Yazar:  
0
2022
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Journalism and Media

Dergi Türü :   Uluslararası

Journalism and Media