Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 26
 İndirme 1
Primary hydatid cyst of the thyroid gland; report of two cases
2016
Dergi:  
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Hydatid cyst disease, which is caused by Echinococcus granulosus and Echinococcus multilocularis, is a frequent zoonotic enfestation worldwide. The most often affected organs are liver (%65) and lungs (%25) in human beings. Thyroid gland involvement is very rare even in regions where the disease is endemic. In this study, two rare cases, at the ages of 70 and 15, who were admitted to the hospital with swelling in the neck and diagnosed as thyroid cyst hydatid was presented.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 985
Atıf : 191
2023 Impact/Etki : 0.094
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dergisi