Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 6
 İndirme 3
Use of Intrathecal Fluorescein in Recurrent Meningitis after Cochlear Implantation-A Case Report
2016
Dergi:  
Iranian Journal of Otorhinolaryngology
Yazar:  
Özet:

Introduction: Congenital anomalies of the cochlea and labyrinth can be associated with meningitis and varying degrees of hearing loss or deafness. Despite antibiotics, meningitis remains a life threatening complication.   Case Report: We report a case of recurrent meningitis following episodes of otitis media in a cochlear implantee child with bilateral vestibulocochlear malformation, due to fistula in the stapes footplate. Intrathecal fluorescin was used to identify the leak site.   Conclusion:  Recurrent meningitis can indicate for possible immunological or anatomical abnormalities as well for chronic parameningeal infections. Intraoperative use of intrathecal fluorescin is an ideal investigative tool to demonstrate cerebrospinal fluid (CSF) leak site in patients in whom other investigations fail to do so.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Iranian Journal of Otorhinolaryngology

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 638
Atıf : 91
2023 Impact/Etki : 0.008
Iranian Journal of Otorhinolaryngology