Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 11
 İndirme 1
Lessons learned from COVID-19 pandemic in Italy – A commentary
2021
Dergi:  
Bosnian Journal of Basic Medical Sciences
Yazar:  
Özet:

Since the COVID-19 outbreak, Italy has been one of the most affected countries in Europe and the second for number of deaths. In this commentary, we discuss some lessons that we learned as health-care providers working in a large public hospital during the pandemic, with a special focus on the importance of infection containment and early diagnosis, the role of swab, serological tests, home isolation and individual protection  devices, and the available therapies and management indications to better face a possible new outbreak in the near future. These comments should stimulate a more diffused, efficient, and efficacious management of COVID-19 patients, also reducing the number of admissions to hospital emergency departments and the related spread of the infection.

Anahtar Kelimeler:

2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Bosnian Journal of Basic Medical Sciences

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 763
Atıf : 503
Bosnian Journal of Basic Medical Sciences