Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 4
External Ear Canal Adenoid Cystic Carcinoma
2018
Dergi:  
Gazi Medical Journal
Yazar:  
Özet:

Primary malignancy involving the external auditory canal is rare, with 80% of them being squamous cell carcinoma while 5% of them are adenoid cystic carcinoma. These tumours are known for its high rates of recurrence, significant morbidities from surgical management and adjuvant radiotherapy, as well as eventual death of the patient. We describe a case of an elderly female with right ear canal mass who presented with recurrent right ear pain. After the tumour was excised, it was confirmed to be adenoid cystic carcinoma. This case highlights the rarity of the entity of adenoid cystic carcinomas involving the external auditory canal; and how its subtle initial presentation can be mistaken to be a clinically benign condition.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Gazi Medical Journal

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.186
Atıf : 523
Gazi Medical Journal