Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 12
 İndirme 3
Pilomyxoid astrocytoma showing malignant transformation in adult male
2017
Dergi:  
European Journal of General Medicine
Yazar:  
Özet:

Pilomyxoid astrocytomas are type of tumors rarely seen in the central nervous system as a variant of pilocytic astrocytoma. They are often localized in hypothalamic-chiasmatic area and seen in early childhood. They exhibit different histological characteristics and more aggressive behaviors compared to pilocytic astrocytomas. Although cases with malignant transformation were reported in pilocytic astrocytomas, no pilomyxoid astrocytoma patients was reported with malignant transformation. We have presented a pilomyxoid astrocytoma patient, since it is rarely seen in adulthood and shows malignant transformation histopathologically.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












European Journal of General Medicine

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.230
Atıf : 467
2023 Impact/Etki : 0.007
European Journal of General Medicine