Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 19
 İndirme 4
The effect of PİYAP on piano education of children with autism spectrum disorder
2022
Dergi:  
International Journal of Social Sciences and Education Research
Yazar:  
Özet:

In the research, it is aimed to determine the effect of PİYAP, which is designed to make education effective, fast and easy by embodying an abstract process, on piano education. In the method of the research, multiple probe model among the participants from single-subject studies was applied. In this context, piano training was applied to three children diagnosed with ASD and the effect of PİYAP, which supports the hand position of the participants, on piano education was examined. In this process, in the piano training of the participants; data on the starting level, teaching, end of teaching, follow-up and generalization sessions were obtained. The application of PİYAP, which is used in piano education, in participants with ASD was found to be effective.

Anahtar Kelimeler:

null
2022
Yazar:  
0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler


International Journal of Social Sciences and Education Research

Alan :   Eğitim Bilimleri; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 955
Atıf : 3.254
International Journal of Social Sciences and Education Research