Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 3
 Görüntüleme 41
 İndirme 8
Towards Supply Chain Planning Integration: Uncertainty Analysis Using Fuzzy Mathematical Programming Approach in a Plastic Forming Company
2017
Dergi:  
Iranian Journal of Management Studies
Yazar:  
Özet:

Affected by globalization and increased complexity, supply chain managers have learned about the importance of Sales and Operations Planning (S&OP). However, in large scale supply chains, S&OP has received little attention, by both academics and practitioners. The purpose of this manuscript is to investigate the advantages of S&OP process using a mathematical modeling approach in a large scale plastic forming company. Three Fuzzy Mixed Integer Linear Programming (f-MILP) models were developed in this article for this reason: A Fully Integrated S&OP (FI-S&OP) model, a Partially Integrated S&OP (PI-S&OP) model, and a decoupled planning (DP) model. Also, Triangular Fuzzy Numbers (TFNs) are utilized to represent uncertainty and vagueness associated with real world operations. All the models are developed for a multi-site manufacturing company, which is coping with different raw material suppliers and Third Party Logistics (3PLs), Distribution Centers (DCs), and customers with a wide range of product families. Finally, all the models are applied in a real case in a plastic manufacturing company in Iran. The results demonstrate the superiority of FI-S&OP over other models.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler






Iranian Journal of Management Studies

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 429
Atıf : 333
2023 Impact/Etki : 0.067
Quarter
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Q4
420/520

Iranian Journal of Management Studies