Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 21
 İndirme 2
The Sustainable Development of Organic Agriculture: The Role of Wellness Tourism and Environmental Restorative Perception
2022
Dergi:  
Agriculture
Yazar:  
Özet:

: This study explored the impact of environmental restorative perception (ERP) on loyalty through place attachment and healthy image within organic agriculture. The visitors to organic agritourism in Hualien County and Taitung of Taiwan were taken as samples and 410 valid questionnaires were collected. LISREL 8.52 and regression analysis were adopted to explore the relationship among different variables. It was found that ERP is helpful for raising place attachment, healthy image, and loyalty to tourist destinations, and the non-toxic and organic sustainable environment created in organic agritourism has a restorative perception that can be used to attract tourists improving their health through travels, contributing to the transition of rural tourism to wellness tourism.

Anahtar Kelimeler:

2022
Dergi:  
Agriculture
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Agriculture

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 9.836
Atıf : 6.434
2023 Impact/Etki : 0.04
Agriculture